Locatie                     

 

Oude Boekeloseweg 99

Home
Even voorstellen
Behandelingen
Permanente make-up
Kleurenanalyse
Zwanger en Zo
Minerale make-up
Massage/Hotstone
Work shops
Sauna
Cadeau tip
Acties
Contact
 CliŽnten over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CliŽnten over ons

 

      Wilt u uw ervaring over een behandeling of activiteit  van Face and Body Care op deze site

      zetten,dan ontvangen we graag uw korte reactie op: a.veldhuis@face-and-body-care.nl

 

      Alvast bedankt voor uw reactie !

   

 

Reacties

 

Van DaniŽle Rupert

Hoi Ada
 
Hier even mijn reactie over de babymassage en dreumespret.
Noa heeft met volle teugen genoten van de babymassage. Het was echt een verwennerij voor haar en daardoor uiteraard ook voor mij. Ze werd er heerlijk rustig van en lekker tevreden. Het is echt even een moment voor moeder en kind alleen, heerlijk!!!
Verder was de dreumespret ook een succes. Lekker samen spelen en dansen op leuke muziek. Ook een aanrader om te doen. Kortom bedankt voor de leuke en leerzame lessen!!!!
 
groetjes Danielle

 

Van Hannelie & Jolyde Wijlens

Hallo allemaal,

 

Ik ben Jolyde en ik ben al bijna 1 jaar oud. Vanaf dat ik 9 weken oud ben, ga ik al met mama naar Ada. Ik ben begonnen met babymassage. Heerlijk als mama mijn armpjes, beentjes en buikje masseert, wordt ik lekker rustig en moe van.

 

Daarna ben ik met mijn vriendinnetjes Lynn, Noa en mijn vriendje Luca begonnen met Dreumespret. Een combinatie van muziek maken, zingen, dansen en yoga samen met mama en mijn vriendjes. We hebben altijd veel plezier samen en nu we steeds groter worden kunnen we ook veel meer.

 

Tegen de tijd dat mama en de andere mamaís aan de koffie gaan genieten wij nog even na en worden we langzaam lekker slaperig.

 

Ik verheug me alweer op de volgende dreumespret.

 

Liefs, Jolyde en mama

 

Van Esther Diepenmaat

De zwangerschapbegeleidingscursus vond ik erg leuk en ik heb er ook zeker wat aan gehad tijdens de bevalling. Het is leuk om uitleg te krijgen over de zwangerschap en om ervaringen uit te wisselen met andere cursisten. De yoga-oefeningen vond ik erg ontspannend. De voorbereiding op de bevalling helpt om er ontspannen mee om te gaan. Doordat je uitleg krijgt over het opvangen van weeŽn, kun je daar tijdens de bevalling ook echt gebruik van maken. Daarnaast is de cursus gewoon gezellig.

De babymassage is een mooi vervolg op de zwangerschapbegeleidingscursus. Het is leuk om samen met je baby ergens naar toe te gaan en dan ook samen iets te doen. Voor Bernard is de babymassage erg ontspannend en het contact maken met je kindje is leuk.

Met de andere cursisten kun je ervaringen uitwisselen en na de cursus napraten met koffie maakt het ook gezellig.

Dus nog bedankt voor de leuke cursussen.

Groetjes Esther

 

Van Esther Bekkers

Hallo Ada,

Ik wil zeker wel een verhaaltje schrijven over de zwangerschapscursus

Ik ben bij de zwangerschapscursus van Ada Veldhuis gekomen, doordat mijn man een krantenknipsel had uitgeknipt dat Ada Veldhuis deze cursus aanbood. Ik ben toen op haar website gaan kijken, en het sprak me wel erg aan.

Aangezien ik al vrij ver op weg was in mijn zwangerschap, heb ik gevraagd of ik nog wel kon deelnemen, en dit was geen probleem.

Dus had ik me toen opgegeven, ik moest alleen even afwachten of er nog meer aanmeldingen zouden komen, er was er op dat moment nog 1 meer. Helaas kwamen er niet meer aanmeldingen, maar Ada liet voor ons beide de cursus toch maar door gaan.

Wat ik heel prettig vond aan de cursus, dat je eerst wat ďtheorieĒ kreeg en dat je daarna ontspanningsoefeningen etc. ging doen. Het was een hele afwisselende cursus, wat ik zelf als erg positief heb ervaren. Ook was er altijd tijd genoeg om even bij te kletsen, en al je vragen te stellen. Er was altijd een hele fijne sfeer, wat wel erg prettig is.

Ik heb zeker wat aan de cursus gehad, en zou het andere ook zeker aanraden.

Groetjes Esther

 

Van Anja Breukers

Ik heb de cursus als positief ervaren. Wat ik vooral leuk vond was om ervaringen met         lotgenoten uit te wisselen. Alles is nieuw bij een eerste zwangerschap en dan is het gewoon leuk en informatief om verhalen van anderen te horen. Tijdens de oefeningen is het fijn om contact met je kindje in je buik te maken en bewust met je kindje bezig te zijn. Kan me zo niet herinneren of ik tijdens de bevalling iets aan de oefeningen heb gehad want dat is zo'n bijzondere ervaring geweest waarbij er toch een hoop langs je heen gaat. Onbewust zal ik de geleerde oefeningen hebben toegepast aangezien ik tijdens de weeŽn en het persen vrij rustig kon blijven wat vast te maken heeft gehad met een goede ademhaling. De babymassage wordt vaak door ons toegepast en daar geniet onze kleine meid echt van! De terugkomavond is ook echt een aanrader. Het is zo ontzettend leuk om even weer iedereen te zien, alle baby's te bewonderen en de bevallingsverhalen met elkaar te delen. Kortom;  ik kan het iedereen aanraden om de cursus bij jou te volgen. Het is een ongedwongen, gezellige, informatieve cursus geweest.

Groetjes Anja en veel liefs van Indy

Van Maicke Wieskamp

Hallo Ada,
 
De babymassage is super!
Ons ventje slaapt slecht,huilt veel en vind het lastig om tot spelen te komen.
Tijdens de babymassage is hij erg ontspannen en geniet van de massage.
Hij lacht en kletst er dan op los. Aan het einde van de massage lekker een warm badje en ons ventje slaapt heerlijk in de maxi cosi.
Ik doe de massage nu ook thuis als activiteit en hij vind het erg leuk en doet goed mee. De yoga oefeningen lijken een beetje op baby gym en deze vallen reuze in de smaak zo tussen het spelen door.
Al met al een echte aanrader voor moeder en kind.
 
groetjes Maicke

 

Van Carolien Nijhuis

Ik heb in september van dit jaar(2009) een zwangerschapscursus gevolgd bij Ada Veldhuis voor mijn eerste kindje.

Ik voelde me gelijk op mijn gemak en kon alle vragen stellen die ik wou. Voor ons was het waardevol, maar ook gelijk een avondje uit. Voor iedereen een aanrader.................

Groetjes  Carolien

 

Van: Marjan Rupert

 Hoi Ada,

Ik spreek namens Lars en mij als ik zeg dat we de massages heerlijk vinden....

Ik moet eerlijk bekennen dat ik thuis eigenlijk nooit de hele massage achter elkaar doe, maar op het ene moment het ene stukje massage en op een ander moment kies ik een andere vorm van massage....

Lars vind het heerlijk als ik zijn armpjes en beentjes "wring" en dan alle delen van de arm/ hand, been/ voet masseer, als ik met zijn been/ voet bezig ben ligt hij heerlijk op z'n vingertjes te sabbelen....

Ik vond heerlijk om even een uurtje alleen met Lars bezig te zijn, en ik vind ook dat je daar een leuke gezellige maar toch rustige ruimte voor hebt....

Ik snap wel dat je er het best zo jong mogelijk mee 'moet'  beginnen omdat je dan de meeste profijt van de massage ten opzichte van de baby en z'n lichaam hebt ....maar het is jammer als je niks kan doen omdat je kindje honger heeft of moe is.....

Ik denk dat ik het bij een eventueel. volgend kindje zo rond de 3 maand zou doen ,want dan heb je toch iets meer ritme in het voeden en slapen....

Mits een kindje natuurlijk ergens last van heeft dan kun je denk ik niet vroeg genoeg beginnen.....

 Ada bedankt voor je goede tips en leuke tijd tijdens het massage-uurtje.....

Groetjes,  Marjan en Lars...

 

Van: Maria Mekkelholt
 
18 november 2006 was de dag dat Armin in mijn armen lag. Een van de eerste
cadeaus die ik kreeg was een cursus babymassage. Dat leek me wel wat,
gezellig samen zijn met je kindje, leren hoe je hem op een leuke en
ontspannen manier kan vertroetelen. Ada belde al gauw voor een afspraak en
na 10 weken was het dan zover: Armin's eerste babymassagelesje!
Op zaterdagochtend (hier moest ik wel even aan wennen) zaten we bij elkaar,
lekker warm op grote handdoeken. Een gezellig clubje, wij met onze kindjes,
Ada met haar 'voor-doe-baby'; de pop!
 
Op een ongedwongen manier konden we de voorgedane oefeningen uitproberen.
Het was erg leuk om te zien hoe ieder kleintje verschillend reageerde op de
massage en we hebben veel gelachen. Hierdoor werd ik me ook nog meer bewust
van Armin's eigen ontwikkeling.
 
Na de massage konden de kleintjes nog lekker even ontspannen (of juist
helemaal wild worden van plezier, denkend aan Armin) in de emmer. En als
alle baby's daarna helemaal uitgeteld lagen te slapen was er nog even tijd
voor een kopje koffie en een gezellig praatje. Terugdenkend aan de afgelopen
4 weken heb ik er nog meer van genoten als vooraf gedacht. Met andere
woorden: een echte aanrader!
 
Groetjes Maria
 
 
Van: Claudia Olberts (Haaksbergen)
   
-

Hallo Ada,

"Ik vond de cursus babymassage erg leuk en leerzaam. Ook al ging het niet altijd zoals het moest gaan (wanneer Indy onrustig was), maar toch is het fijn dat ik de basis dingen geleerd heb. Het is daarom ook fijn dat je het in huis, wanneer het rustiger is en er de tijd voor is, het nog eens lekker rustig over kan doen.

Ik moet zeggen dat Indy, naarmate ik haar langer masseer, er steeds meer van gaat genieten. In het begin heeft ze zoiets van: "moet dan nou", maar op een gegeven moment wordt ze er toch wel lekker rustig en ontspannend van. Mijn voorkeur heeft het dan ook om het 's avonds te doen. Als ze daarna in badje gaat en haar flesje krijgt, kan ze heerlijk slapen."

Groetjes Claudia

   
-

Susan Swidde (Haaksbergen)

 

Hoi, Hoi, Ada,

 

"Bas is nog steeds een prachtig en erg lief (knuffel) ventje. Het is ook erg leuk om te zien hoe hij zich ontwikkelt . Echt leuk!

 

Ik gebruik de technieken vaak afzonderlijk. De ene keer met het uit-/aankleden en/of insmeren met olie doe ik z'n zijn schoudertjes of z'n beentjes en/of armpjes.

 

Het rondjes draaien met de handen op z'n buik en/of rug bij krampjes of moeilijke ontlasting, heb ik vaak gedaan. Gelukkig heeft Bas de laatste tijd niet zo heel veel last meer van krampjes. Naast dat het z'n darmpjes op gang hielp, was het ook een fijne manier om hem te troosten. Rondjes draaien over z'n buik vind Bas, ook als hij geen krampjes heeft, erg fijn.

 

Het kruisen van de beentjes, armpjes en handje naar voetje doe ik vaak als spelletje. Handje naar voetjes vind Bas nu erg leuk. Want de voetjes hebben op dit moment een grotere interesse bij hem. Vooral proberen om z'n sokjes uit te trekken.

 

Bas vind het wel heerlijk om gemasseerd te worden. Niet dat hij er heel ontspannen van wordt.... Hij ziet het meer als een erg leuk spelletje. Handen pakken, armen vastpakken. Maar, dit is natuurlijk ook ontspanning. Het masseren van z'n ruggetje vind hij wel erg lekker en relaxed. Op de buik liggen vind hij nu ook veel prettiger. In het begin vond hij dit maar niets. De tip van de handoek onder z'n schouders heeft destijds goed geholpen.

 

Het overstrekken van Bas is nagenoeg over. Alleen als hij boos is neigt hij dit weer te willen gaan doen. Maar niet meer zo erg als in het begin.

 

Naast dat de massagecursus erg gezellig was vond ik het ook erg leuk om dit met z'n 'tweetjes' te doen. Je staat bewust stil bij hoe je je baby op een prettige manier aan kunt raken en bewust kunt laten worden van z'n lichaampje.. Want het blijft natuurlijk een heerlijk moment van samen doen."

 

Groetjes,

Susan & Bas

 
   
   

 

 

          

 

Bedrijfsgegevens

Face and Body Care Haaksbergen

 

Ada Veldhuis

Oude Boekeloseweg 99

7482 SH Haaksbergen

 

Tel. bereikbaar

Overdag 

 06 42547473

  ís Avonds

 053 5727679

E-mail

a.veldhuis@face-and-body-care.nl

 

* Behandelingen uitsluitend

op afspraak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Face-And-Body-Care.nl ; design: domidesign